• Vérvétel eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Egy hete összeestem, orvos elküldött vérételre. Orvos szerint tökéletes a véreredményem, de van három csillagom. Ez felől szeretnénk érdeklődni. Eosinophil% 6, 6% Vörösvérsejt 3.91T/L. Vérnyomásom 103/ 50/59. Orvos szerint ez is jó. Csak azt nem értem, mitől vagyok fáradt, és ingerlékeny. Hányingerem van, és heves szívdobogásom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyengeség témában

        Kedves Kérdező! Az adott labor referencia értékeit jó lett volna elküldeni, mert így pontosabb lehetne az értékelés. A vérszegénység és az alacsony vérnyomás is hozzájárulhat panaszaihoz, fogyasszon bő folyadékot, mozogjon, ha a vérnyomás rendeződésével sem javul állapota, nézessen egy vasprofilt.


        Kérdés: 2011. október 03., 19:40; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van, hogy néha (kb hetente egyszer, maximum kétszer) az alvás és az ébrenlét küszöbén hirtelen megriadok, megemelkedik a pulzusom és a jobb fülemben a pulzussal szinkronban lüktetést hallok. (Ez a...
        Már előzőleg írtam, de véletlenül befejezés nélkül ment el az üzenet, azért van ez az esetleges ismétlés. Szeretném kérni a csatolt laboreredményem értékelését és elküldeni az értékelést a [email protected] e-mail címre....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!