• Gyengülés,koncentrációzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 1 hete mióta elkezdtem leszokni a dohányzásról, alig bírok figyelni az iskolában az órákon, egyfolytában aludhatnékom van, sokszor szédülök és eszméletlenül elvannak gyengülve az izmaim. Nagyon hamar elfáradok ami elötte nem volt rám jellemző. Futhattam 5-10 perceket semmi bajom nem volt 20 fekvőtámasz egyszerre semmi, mostmeg nem bírok igazán se futni semmit. Levegőt kapok rendesen nem azzal van a probléma hanem azzal h olyan mintha egyfolytában összeakarnék esni.

        Dr. Boros Miklós válasza a gyengeség témában

        Tisztelt Kérdező! Figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra és legyen meg a napi 5 étkezés. Amennyiben a fenti életviteli változtatások mellett is van rosszullét vezessen vérnyomásnaplót és keresse fel háziorvosát. A dohányzás elhagyása nagyon helyes döntés volt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 03., 17:19; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: