igaz-e

Szeretném meg kérdezni, hogy újból vett vércseppből, minden betegség kimutatható-e, és az algapór készítmények szedésével némely gyógyszer el is hagyható. Köszönöm előre is a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza a algapor témában

Kedves Kérdező! Az ujjbegyből vett vérből néhány betegségre utaló jel lehet, de korántsem mutatható ki minden. Az algapor nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést, azt csak kiegészíti.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. szeptember 26., 13:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés