• Kérdés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A következő laboreredményeim magasak: MCH: 31,3 pg MCHC: 375 g/L Neutrofil: 71 % Gamma GT: 51U/L Koleszterin: 5,46 mmol/L Triglicerid: 3.86 mmol/L Hugysav: 585 umol/L (!) Hemoglobin A1C: 18, 75 mmol/mo Hemoglobin A1c%: 3, 87 % Mi az összefüggés? Mi a teendő? Gondolok itt elsősorban a magas húgysavra? A jobb nagylábujjam alatt a csont oldalt nagyon fáj, ( kedd reggel erre ébredtem, azóta nem múlt, éjjel.nappal fáj), Ez mi lehet? Előre is köszönöm segítségét! Üdvözlettel:

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a húgysav témában

        Kedves Kérdező! Azt gondolom, előző kérdésére válaszoltam. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 15:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 23:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés