• Nem tudok hízni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor! Az lenne a problémám hogy semmiképp sem tudok hizni,nincs egyáltalán étvégyam Van 3 gyerekem és aszülések ota fogytam igy le jelenleg 43 kg vagyok Már sokmondent kiprobáltam peritol injekcio stb de egyik sm vált be az a legnagyobb baj hogy egyáltalán nincs étvégyam egy tányér ételt nemtudokmegenni és egy nap egyszer max 2szer ha eszek valamit kérem segitsen ajálnjon valmi gyogyszert ami segithet mert félek hogy belerokkanok emelett állandoan rosszul érzem mega fáj afejem szédülök és gyenge vagyok ésa kezem is állandoan remeg kérem válaszoljon minnél hamarabb mert már nemtudok mihez kezdeni válaszát elöre is köszönöm Üdvözlet

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! Annak okát kellene kivizsgálni, hogy miért étvágytalan, ugyanis ez számos belgyógyászati betegség tünete lehet. Keresse fel a háziorvosát, kérjen beutalót a belgyógyászatra, csak a kivizsgálás adhat választ.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 11:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés