• Még mindig semmi!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Már írtam önnek,mivel több helyen nyirokcsomó megnagyobbodást tapasztaltam.Hónaljamban 4 hónapja,lágyéknál 1 hónapja,fül előtt is akkor.mely gennyezett is. Csináltak teljes vérképet,mely szinte tökéletes,csak a klorid szint magasabb minimálisan. Ha gyulladás,vagy fertőzés miatt lenne,akkor a labor kimutatta volna? Ön szerit hogyan tovább? Tisztelettel Mónika

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Mónika! Nem feltétlenül kell eltérésnek lenni a vérképben, ha gyulladásról van szó, akár régebbi gyulladás is lehet. Ultrahangos vizsgálatot javaslok a nyirokcsomók szerkezetének vizsgálata céljából.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 06:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés