• Erős izzadás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        25 eves vagyok es hosszu ideje nagyon erosen izzadok honaljban..Szamomra ez nagyon sok gondot okoz.Mar probaltam kulonbozo teakat, antisudorikat de semmi nem hasznalt igazan.Nem tudom mi valthatja ki, kulonbozo helyzetekben jon elo.Ebbol adodoan nem tudok akar milyen ruhat fevenni, mert izzadok.Mivel tudnam ezt csokkenteni?Valaszat es segitseget koszonom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! A lehetséges szervi okokra irányulóan javasolt lenne egy kivizsgálás, benne vérkép, pajzsmirigy funkció, ha szervi ok nem igazolódik, és alkati dologról van szó, akkor sajnos csak tüneti kezelés marad, az említett szerek, végső megoldásként a botox injekció.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 01:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: