Nem értem?

5-6 évig szedtem talliton, lipidil supra tablettákat, majd 1 évig velmetiát. A testsúlyombó leadtam 37 kg-ot, 135-ből 98-ra. Az összes gyógyszer szedést abbahagytam, orvosi utasításra, de egy ideje belső remegés és gyengeség lépett fel.mi lehet az ok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza remegés témában

Kedves Kérdező!

A nagyarányú testsúlycsökkenés valóban jó irányban befolyásolja a koleszterin és vércukor szintet, a vérnyomás csökkenését is magával hozza.

Állapotát azonban rendszeresen ellenőrizni kell, egyéb betegségeket is ki kell zárni, az idegrendszer (szorongás, feszültség, stressz-helyzet) is okozhat hasonló panaszokat.

Korrekt kivizsgálás nélkül pontosan megmondani panaszai okát nem lehet.

Üdvözlettel: dr Tomonknó Magdolna

Kérdés: 2011. augusztus 08., 11:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:44
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina