• Erős izzadás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olyan panasszal fordulok önhöz, hogy az utóbbi 2-3 hétben nagyfoku izzadás lépet fel nállam! Izzadok, még a hajam is csuron viz(1-1,5l vizet izzadok ki pár perc alatt kb)..mégis ráz a hideg! a borom nedves, és szó szerint jéghideg! Arcborom szurkéssé válik ilyenkor! Általános rosszullét,gyengeség jellemez! Normálisan táplálkozom.Rendszerint akkor fordul elő,ha bemegyek az utcárol egy helységbe,vagy lakásba.Fizikai aktivitás közben! Ilyen izzadási rohamok után mindig aludnom kell! napi 3-4 orat alszom igy a normál alvás rendem melett! 40 Éves korom elott eltávolitották a petefészkem,és a méhem..Nem tudom,h menopauzas tunet-é,de nagyon megvisel,..és kezdek igazan aggodni! Várom mihamarabbi válaszát!!

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Az életkora valóban az a kor, amiben a menopauza tünetei erőteljesen jelentkezhetnek. Ezek sokszor kellemetlenebbek méh és petefészek eltávolítás után, bár ez elég hosszú ideje történt. Mindenképpen beszélje meg panaszait nőgyógyásszal, háziorvosával, laborvizsgálatokkal tisztázni kellene a hormonális állapotát is. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 14:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: