• Lehetek klimaxos 22évesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kivánok! Én egy 22 éves nö vagyok. 2010 januárjában szültem meg a kislányom, 2010 novembere óta érzékelem a klimax jeleit magamon a menstruáciomtól eltekintve az normális . Mindazonban alvászavarom van , feszült és ingerlékeny vagyok sokszor. Képtelen vagyok kipihenni magam és néha magamba is zárkozom. A sulyom is elég érdekesen hol sokat gyarapodik hol egyik napról a másikra vissza esik valamint a böröm is a mai napig eléggé patanásos. Ön szerint ez klimax vagy valami más?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alvászavar témában

        Számos hormonális és nem hormonális ok okozhatja panaszait, ez nem klimax. Érdemes kivizsgálásra bejelentkezni, keresse fel először háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 15., 21:31; Megválaszolva: 2011. július 18., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés