• Csomó a hónaljban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Négy hete találtam a hónaljamban két csomót,teljesen fájdalmatlanok.Voltam háziorvosnál,aki Gentamicint írt fel.Két hét elteltével a csomók nem tűntek el,inkább nagyobbak lettek. Az orvos tanácsára felkerestem egy nőgyógyászt,hogy kérjek mammográfiára beutalót. Sajnos ő elküldött,mondván,ez szerinte kizárt,hogy nőgyógyászati probléma lenne. Ön szerint mi lehet ez? A csomók még ott vannak,s nem fájnak. A verejtékmirigy gyulladás ,és a szőrtüsző gyulladás fájdalommal járna,nem? Segítségét köszönöm.Tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg nagyobb nyirokcsomók, kérjen beutalót a háziorvostól ultrahangos vizsgálatra, így látható a nyirokcsomók szerkezete, és megállapítható, hogy gyulladásos vagy daganatos eredet valószínűbb-e. Érdemes lenne egyúttal a mellek ultrahangos vizsgálatát is elvégezni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 11., 12:07; Megválaszolva: 2011. június 13., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés