• Lehet gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elnézést hogy megint zavarom csak még egy kérdés elég savas a szervezetem candida gombát mutatak ki a székletembe esetleg széterjedhetet bennem és ez okozhat ilyen problémát vagy a gonorhea amiről tudni lehet hogy megtámadja az izületek esetleg nem ezek közt kéne keresnem már elnézést csak tudja azóta van ez miota ezzel a bizonyos nővel le feküdtem és sajnos ugyan ezek a panaszai de nem árulja el mi baja van ezért gondolom hogy infekt a dolog meg be be gyulad a makkom 2 3 naponta???? meg a makkom erekciokor nagyobra duzzad mint edig mintha az alsó pereme nagyobb lenne mint eddig duzadtabb a makkom pereme alul körbe pereme kérem olvassa végig és segítsen 23 éves vagyok kb 7 hónapja voltam egy prostituáltal begyulladt a makkom majd azóta is funkcionáltan begyullad a torkom is begyulladt 5 hétig torokváladék tenyésztés - nemi gondozó:hiv hpv clamidia ureoplasma mikoplasma herpesz sifilis hepatitis - elkezdett sorvadni a csípő farr térd izület comb izmok meggyengült a bőröm érzékenyebb lett a külső hatásokra neurológián emg eng - jelenleg izombiopsziát csináltattam még nincs eredménye a neurológus szerint genetikus izombetegség nem valószinü infektológián clamidia pneomonia átvészeltséget mutattak ki egyszer volt emelkedett a ck 499 azóta normális imunológián imunnpanel normális autoimun betegséget kizárták remélem a biopszia kimutattya mi bonytya az izmaimat ön szerint lehet e ennek a fertőzésnek amit még nem tudok pontosan a szövődménye hogy reaktiv arthitis miatt bontodik az izületek meg az izmok reuma szakrendelésen tudnak mintát venni a térd izületemből kórokozó kimutatására vagy várjam meg a biopszát hátha kimutatyák végre eszt a patogén kórokozót mit csináljak kérem segítsen rajtam hova menjek már hogy kiderítsék mi bajom van

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Az előzményt is legyen szíves elküldeni a mostani kérdéssel együtt, mert nem derül ki, hogy ki válaszolta meg korábbi kérdését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 20:51; Megválaszolva: 2011. május 25., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés