• Discoban megmérgeztek 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előzmény: az lenne a kérdésem kihez foruljak,, 2 hónapja voltam 1 discoba ott állítolag speed póral megmérgeztek,, voltam is másnap orvosnál,,, tachikardiával,,,seukszen injekciót adott és hazaküldött,, utánna másnap vissza mentem a sürgöségire mert megint vert a szívem,, ott sima b6 vitamint kaptam ,, meg javaslatra rivotrilt mert azt mondják pánokbeteg vagyok,,, (én nem hiszem ) voltm azóta 1 csomo vizsgálaton minden negativ,, szívem is rendben ,, de ha iszok 1 pohár colát egyböl tachikardia,, ha rágyujtok 1 cigire ugyszint,,, meg elég érdekesen érzem magam,, szerintem valami beépült a receptoraimba,,, lehet rajtam segíteni,,, ha igen kihez forduljak,,, háziorvosom béta receptor blokkolot akar adni,,, mert néha magas a vérnyomásom meg a szíverésem is,,, kérem valaki segítsen,,, mert mielött a dicoba voltam semmi bajom sem volt,,, ugyhogy valaminek a hatása lehet,,, ami nem akar távozni,, köszönöm és várom a válasz segítséget mielöbb de ez a történet 1 része csak,, így röviden,, és nagyon szeretnék kilábalni ebböl,, Az előző kérdésemhez még annyit szeretnék,,, hogy béta receptor bokkolot akar adni a háziorvosom ,, ez segíthet,,?? vagy csak ront a helyzeten ?? gerincvelő mintával se lehet kimutatni ?? (mert már abba is benne lennék,,, vagy ha ajánlana 1 toxikológust akihez fordulhatnék,,, köszönöm a segítséget,,

        Dr. Boros Miklós válasza a mérgezés témában

        Tisztelt Kérdező! Nem lehet már kimutatni vizsgálattal a mérgezést. Amennyiben szeretne toxikológiai vizsgálatot a területileg illetékes igazságügyi orvosi szakértői intézet térítés ellenében elvégzi. A gyógyszeres kezelés mellett a relaxációs technika elsajátítását és stresszkezelést javaslok. Mozogjon minden nap legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 17:46; Megválaszolva: 2011. május 29., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés