• re: térd+CRP

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Először is, köszönöm válaszát. A vizsgálatok, amiken átestem, a következők: vizelet, széklet, hüvelyváladék-tenyésztés, hasi és nőgyógyászati UH, füll-orr-gégészeti, fogorvosi, gasztroenterológiai és nőgy. vizsgálat, autoimmun, reuma és infektológiai kivizsgálás, szóval széles a paletta... Allergológián még nem voltam valóban, bár a megfázás kifejezetten megfázás jellegű sztem, azaz mindig torokgyulladással indul és rá pár napra lesz gennyes orrváladékozás, néha erős köhögéssel kiegészítve, de elmúlik néhány nap alatt. (Az idei megfázásoknál nem én választottam, hogy orvoshoz megyek, mert sztem nem volt annyira súlyos, hanem kénytelen voltam, mivel az egyik a műtét reggelén kezdődött, így műtét helyett előirányoztak fülorrgégészeti látogatást, a mostani zárón pedig spontán rajta volt az antibiotikum, holott már tényleg semmi bajom sem volt.) Szóval van még az allergológián kívül Ön szerint valami opció? Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Hölgyem! A kérdést legyen szíves újra elküldeni előzményekkel együtt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 21., 10:38; Megválaszolva: 2011. május 23., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés