• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Már évek óta tartó problémám a fokozott izzadás. Az egész testemen jellemző, de legazavaróbb a nagyon erős tenyér és láb izzadásom. Évszaktól függetlenül jellemző, nyáron a melegben fokozottabb.Sokféle szert kipróbáltam,jelenleg homeopátiás készítménnyel próbálkozom, sikertelenül. Valamilyen hormonális zavarom lehet? kihez fordulhatnék segítségért? Ez a probléma minden élettevékenységemet nehezíti. Köszönöm segítségüket!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Lehet alkati dolog is szervi ok nélkül, de valóban bizonyos hormonális problémák okozhatnak ilyet. A pajzsmirigyfunkciót és a rutin vérképet javasolt ellenőrizni első lépésben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 18., 12:01; Megválaszolva: 2011. május 19., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: