• Laboreredmények: jónak számítanak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fehérjesejt 9,43 g /l. vörösvérsejt 4,52 hemoglobin131. hematokrit0,40. MCH 89,40 MCH 29,00 MCHC 324,00 trombocita 305,00 MPV 11,40 limfocita 3,97 monocita 0,35 neutrofil 5,28 eozinofil 0,80 Basofil 0,03 neutrofil 56% eozinofil 9% monocita 4% basofil 0% limfocita 32% Retikulocyta 12,80%% ÁLTALÁNOS VIZELET vér 50Ery/ul fehérvérsejt negativ UBG norm Bilirubin negativ fheérje -keton negativ cukor negativ,pH 6 fajsuly 1.030g/ml nitrit negativ VIZELET ÜLEDÉK osmolalitás 348,80 Vvs 17 Fvs2,00 Laphámsejt 2,00 Hyalin cylinder 0,00 baktérium 750,00 paazita vizsgálat negativ kristály 1,00 GOT 24 GPT24 triglicerid 1,41 karbamid 5,11 Kreatinin 96 eGFR 59 Glukoz 4,45 ezeket szeretném mg tudni hogy jok e az eredményeim köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező! Az adott labor referencia értékeit is legyen szíves elküldeni, ez laboronként változik.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 12., 09:00; Megválaszolva: 2011. május 14., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés