Trigliceridek!

Tisztelt Dr.Nő/Úr! Már 4-5 hónapja szedek gyógyszert a magas vérzsír szintre. Eddig az volt a baj, hogy vékony vagyok (49kg., szülés utáni versenysúlyom) , most fölszedtem pár kg.-ot (55kg. vagyok) , és egyből magas lett a trigliceridem: 3, 08. Szedtem a 20 mg-os Xeter-t 3 hónapig, most szedem a 267 mg-os Lipidil-t, mert a koleszterinem helyreállt. Még több, mint 1 hónapig kell szednem, kúraszerűen. Meddig tart még ez az állapot, Én már nem szeretnék több gyógyszert szedni. Helyreállhat ez valamikor? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Kisili

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza lipid témában

Kedves Kérdező!

A gyógyszerszedés időtartamát nem tudom előre megjósolni. Az viszont biztos, hogy önnek szigorú zsír- és szénhidrátszegény diétát kell folytatni ahhoz, hogy rendeződjenek a laborparaméterek. Elméletileg csak így van esélye helyreállni a zsíranyagcserének egyszer gyógyszer nélkül.

Kérdés: 2011. május 03., 15:07; Megválaszolva: 2011. május 04., 12:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...
A fájdalom oka lehet-e gerinc...