• Testsúlynövelés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm én egy 24 éves fiú fagyok lassan már 25 az lenne a problémám és egyben a kérdésem is, hogy nekem a testsúlyom állandó évek alatt, ami most jelenleg is 63kg. Ez soha nem volt több de kevesebb se szinte mindig állandó. Próbáltam mindenféle étrendet de soha nem változik a súlyom. Nagyon szeretnék hízni de nem megy esetleg tudna valami készítményt ajánlani vagy bármi mást minden féle segítség jól jönne mert nagyon szeretnék változást elérni ez ügyben. Kérem segítsen. Válaszát előre is köszönöm. További szép napot kívánok.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! Először is ki kellene vizsgálni, hogy ez csupán alkai dolog, vagy kóros is van a háttérben. Az oka lehet felszívódási zavar, felgyorsult anyagcsere. Azt is érdemes áttekinteni, hogy étrendje mennyire megfelelő. Javaslom, hogy történjen egy kivizsgálás, addig is szedjen Béres-cseppet és fehérjében legyen gazdag az étrendje.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 17., 19:18; Megválaszolva: 2011. április 18., 18:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: