• Laboratóriumi lelet elemzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Kérem fejtse ki nekem a vérkép eredményemet, illetve, hogy a továbbiakban milyen vizsgálatokra van szükség. Fehérvérsejt 16,4 (4,0-8,0); Lymphocyta 28,7 (32,0-40,0); Eosynophil 5,2 (0,0-4,0); Neutrocyta 9,7 (2,0-7,4); Monocyta 1,1 (0,2-0,8); Eosynophil 0,9 (0,0-0,7); Thrombocyta 70 (150-400); PDW 18,3 (8,0-18,0) THRK (PCT) 0,07 (0,15-0,32). Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laboreredmény témában

        Kedves Hölgyem! A panaszai és a kórtörténet ismerete nélkül nem tudok javasolni vizsgálatokat. Jó lenne, ha megírná, hogy miért készült a labor, mik a panaszai, van-e ismert betegsége, stb. (És újra küldje el a laboreredményeket, mert az előzményeket nem tudjuk visszakeresni.)


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 15., 15:45; Megválaszolva: 2011. április 17., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés