MI A BAJ

SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI LEHET E AUTOIMMUN BETEGSÉGEM HA A 2008AS KOPONYA MR NEGATIV DE FOLYAMATOSAN ROMLIK AZ ÁLLAPOTOM VAN NYAKI GERINC PROBLÉMÁM IS, DE KB 3 HÓNAPJA ÉG A SZÁM ÉS ANYELVEM, EGYRE GYENGÉBB VAGYOK, SZÁRAD A SZEMEM ÉS VISZKET REGGELENTE BE VAN DUGULVA AZ ORROM, ÉS NEM VISZ A LÁBAM, LAKÓHELYEMEN FOGALMUK SINCS MI BAJOM EZÉRT REMÉNYKEDEK ÖNÖKBEN

Dr. Csuth Ágnes válasza autoimmun betegség témában

Kedves Kérdező!

Csupán a tünetek leírása és egy 3 éves koponya MR alapján az autoimmun betegség lehetőségét se kizárni, se megerősíteni nem lehet. Milyen egyéb vizsgálatok születtek még? Milyen eredménnyel?

Kérdés: 2011. április 05., 21:05 ;Megválaszolva: 2011. április 06., 12:56
Kérdések és válaszok: Egyéb
VÁLASZ
Kedves dr. Rákóczi Éva! A múlt héten segítséget kértem ntől a "Mi lehet az oka" címszó alatt, s ön felvetette az utoimmunim betegség...
Ekolostrum
Kedves Doktornő! Az Ön véleménye szerint a Medis Hungary KFt (1012 Budapest, Pálya u.9.) által forgalmazott "Ekolostrum" nevű (colostrum-tartalmú...
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt