Nikotin

Tisztelt Dr. Nő/Úr! Fél éve iszonyú láncdohányzásba kezdtem. Elvesztettem a munkahelyem elváltam stb. 19 éve dohányzom. napi kevesebb mint 1 doboz volt. Fél éve elment az életkedvem szó szerint 1et a másik után nagyslukkokal. Éjjelente is egymás után 4 szál minimum. Januárban szúró maró fájdalmak jelentkeztek a nemi szervek környékén és alul (gát) . Azt hittem meghalok, de aztán rájöttem hogy szép lehet ez élet és most nem tudom mit tegyek. Potenciám 0. Urológus látott azt állapította meg hogy ennyi idő alatt nem következhetett be maradandó változás. Kérsésem a következő lenne: Ilyen intezitásu nikotin bevitel mellett, lehet e hogy felgyülemmlett nikotin szétmarta az ereket helyrehozhatatlanul. Hol lehet ilyen vizgálatot elvégezni? Kérem segítsen. SZeretnék még élni és nemi életet élni.

Dr. Szegedi Krisztián válasza impotencia témában

Inkább lelki eredetűnek tulajdonítanám a merevedési zavart.

Hagyja abba azonnal a dohányzást, hiszen ez egyedül Önnek ártalamas, és csak hátráltatja Önt!

Kérjen Urológusától gyógyszeres segítséget a merevedési zavar leküzdéséhez.

Kérdés: 2011. április 05., 17:07 ;Megválaszolva: 2011. április 06., 14:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
Együttes hatás?
Tisztelt Doktornő! Előző kérdésemnél nem említettem, pedig fontos, hogy a cipralex mellett több féle egyéb gyógyszert kénytelen szedni a...
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt