Triciklusú mono-amino oxidáz (MAO)

tisztelt doktorno. igen arra gondoltam. ugyanis 2000.10.3-án egy orvosi mutétnél epidurális érzéstelenitovel egyutt egy 10 éves adag mao (lsd) is kerult a szervezetembe ami majdnem a halálomat okozta (inkfarktus reinkarnáciòs érzéssel) meg 10 éves paranòjás-deppressziot okozott és a feljelentéshez szukségem van egy toxikològiai vizsgálatra. és jelenpillanatban kulfoldon tartòzkodom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza toxikológia témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben az adott időpontban nem történt toxikológiai vizsgálat akkor jelenleg már semmi értelme, hiszen nem lesz kimutatható a szervezetből. Keresse meg a 10 évvel ezelőtti kórházi papírokat.

Kérdés: 2011. március 24., 13:16; Megválaszolva: 2011. március 31., 11:01
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés