• Cukorbetegség - férjem nem veszi komolyan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem II.tip. cukorbeteg, sajnos nem veszi komolyan. Időnként diétával leviszi a cukrát, de mindig vissza megy. Kapott rá gyógyszert nem szedi. Laborja most volt, kérdésem, hogy milyen a lelete: vörösvértest 5,54 T/L MCV76,40 fl, MCHC 26,70 pg Monocita 8% Szérum Ca lipémiáas savó 2,21 mmol/L Koleszterin 9,95 mmol/L C reaktív protein 12,67 mg/L Glukóz 14,14 mmol/L Ca vizeletben 9,70 mmol/L bőrén nem gyógyuló sebek vannak, állandóan vakarja, lába éjszaka rángatózik, szeme is romlik. Orvoshoz nem akar menni. Köszönettel:

        WEBBeteg szakértő válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező! A férje állapota aggasztó. A labor és a tünetek is a cukorbetegség előrehaladott állapotáról és a már kialakult szövődményekről árulkodnak. Mihamarabb kezelés és szigorú diéta kell. Rövidesen sokat romolhat férje állapota. Kérje háziorvosa segítségét.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 19., 19:48; Megválaszolva: 2011. március 21., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés