• Viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány hetet írtam hogy nagyon viszket a bőröm szinte mindig éjszaka, köszönöm a gyors választ. Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy általános vérvizsgálat volt, ahol semmi eltérés, viszont allergiateszt kimutatta (vérvizsgálatból) hogy a poratkára 4-es értéket mutatott, így valószínűleg az az oka az éjszakai viszketésnek (elég poros kárpitozott ágyon alszunk) azóta kitisztítottuk alaposan, és valamivel jobb. Az ételallergiámmal kapcsolatban írta hogy a lisztérzékenység miatt a bélrendszeren átjuthatnak dolgok, a kérdésem hogy javulhat ez még? 2 éve tartom a diétát, de teljesen valóban nem tökéletes, bár sokkal jobb, és mit tehetek ezért a diéta tartásán kívül? Egyenlőre kerülök minden nyers zöldséget és gyümölcsöt, és szinte párolva is alig merek fogyasztani, mert még szoptatok, és gyógyszert sem igazán merek szedni. Egyik nap megpróbáltam nagyon kis mennyiségű párolt lila káposztát, és ebéd után a mellkasomon csalánkiütés jelentkezett, és a nyelvem hegyén mintha megduzzadtak volna az ízlelőbimbók. Calciumot ittam, és fél óra múlva megszűnt. Lehet ilyen tünet a káposztától? Kerüljem a többi káposztafélét is? Az orvos azt javasolta óvatosan azért próbálkozzak, de ilyen tünet még eddig sosem volt ételtől, és mindig félek hogy valami súlyos lesz,esetleg anaphilaxiás reakció, és így nem merek kísérletezni. Gyakori az olyan súlyos tünet?Esetleg megpróbálhatom még egyszer a káposztát mert nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az volt az oka, mert régebben nem tapasztaltam ilyent, esetleg kiütést a szám körül. Köszönöm a válaszát és a türelmét! Üdvözlettel:Dóra

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Dóra! Kérem, az előzményeket is csatolja.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 06., 21:12; Megválaszolva: 2011. március 07., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés