.....

Szeretnék választ kapni arra, hogy kb4-5 napja lett egy csomo a nyakamon, aztán pedig a koponyám hátso részén dudorok keletkeztek, plussz még egy csomo a nyakamon, és a fülemmögötti részen is lett ey dudor, és enyhe nyomást érzek a fejemben..Nemizzadok, nincs lázam, étvágyam normális..a dudorok érzékenyek..Pontosan egy héttel ezelött erös fejfájásom, és lázam volt, rossz közérzettel, gyengeséggel, ez 2 napon belül elmult, érdekelne, hogy ezek a tünetek mire utalhatnak, és komoy betegség lehet e ebböl..ilyesmit korábban nem tapasztaltam, de fejfájásom eléggé sürün elöfordult...Egyébként a fejem huzatra, föleg lehuzott ablakkal autozva nagon érzékeny, fejfájást, mgfázásos tüneteket produkál, kb 90 százalékban..ez esetleg utalhat valamilyen betegségre..Köszönöm a segitséget..

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Rákóczi Éva válasza nyirokcsomó megnagyobbodása témában

Tisztelt Uram!

A megelőzően jelentkező láz, gyengeség, rossz közérzet volt a kezdeti tünet, úgy gondolom, a jelenlegi nyirokcsomók megjelenése egy következmény és annak velejárója, tünete. Feltétlenül menjen el egy orvoshoz, aki majd megnézi önt, és eldönti, milyen vizsgálatokat kér.

A tünetek valószínűleg összefüggnek, de lehet egy egymástól függetlenül jelentkező két különböző betegség is.

Kérdés: 2011. március 05., 00:28; Megválaszolva: 2011. március 07., 21:33
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...