Mit tegyek?

Kedves Belgyógyász Doktornő! Decemberben kezdődött a betegségem. Nagyon fájt a torkom, rekedt voltam, fájt, ahogy köhögtem. Az orvos köptetőt adott antibiotikumot nem kaptam. Január elején már gyengének éreztem magam, de 12-e óta, erőm alig van. Azzal kezdődött, hogy nagyon gyenge lettem, de annyira, hogy még enni sem volt erőm napokat, inkább folyadékott ittam. Alig volt erőm még a WC-re is elmenni. Csak a pihenés volt semmi más.De ha mozogtam, akkor úgy éreztem fekve is elájulok. Mindenki mást mondott, a természetgyógyász szerint, a vírus ráment a szívizmomra, fekete dió, vitamin, nagyon sok pihenés. A belgyógyász szerint idegi kimerültség, a decemberben kezdődött betegség nem függ össze vele. A belgyógyász megvizsgált, azt mondta, idegi kimerültség, írt szívritmuszabályzót, de attól még rosszabbul lettem, s a 120-as vérnyomásom teljesen levitte. A gyógyszert elhagytuk, de azóta sem vagyok jól. Most március van, január óta annyit javultam, hogy néha tudok valamit főzni, ellátom magam, de többet kell pihennem, mint amennyit fent vagyok. Munkám már nincs, nem vagyok, se feleség, se anya végtelenül el vagyok keseredve. A labor sem mutatott ki csak egy kis vas hiányt, de akkor mi a bajom. Sokszor olyan gyenge a lábam, a kezem, elszédülök, majd kiesik a szívem, csak pihenni, akkor megvagyok. Mit tegyek, hova menjek? Frontin 0.25, xyzal, controlac20 ezeket szedem. Az idegi kimerültség vezethet idáig? Mit tegyek! A szívemnél még találtak szívbillentyű lazaságot is, ez is befolyásolhat.Kérem segítsen! Tisztelettel Anikó!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza belgyógyászat témában

Kedves Anikó!

A kezdeti panaszai, tünetei fertőzésre utalnak, és előfordulhat, hogy a pajzsmirigy funkció nem megfelelő. Ha a szívizom gyulladást kizárták, akkor ebbe az irányba lenne célszerű menni első körben. Ha az megfelelően működik, akkor is tovább kellene vizsgálni az immunrendszert, nem indított-e be valamilyen szisztémás legyengítő betegséget egy banális vírus.Javaslom, ezt bízza egy kiváló immunológusra.

Kérdés: 2011. március 03., 11:58; Megválaszolva: 2011. március 07., 22:22
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hónapok óta tartó rosszullét...
Tisztelt Doktor Úr/Nő Panaszaim elég messzire visszanyúlnak, március végén kezdődtek.5 éve edzek rendszeresen hetente 4-5 alkalommal, március...
Mi lehet a betegség hátterében?
Kedves Doktornő/ Úr! Anyósomnak magas láza volt kb 1 hónapja, a háziorvos nem talált semmit, azt mondta algopirinnel csillapítsa. Így is tett, de...
Mellkasi fájdalom, fejfájás...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémám a következő: - pár hónapja mellkasi fájdalommal küzködöm, az esti órákban ennek intenzitása...
Milyen betegségre utalhatnak a...
Kedves Dr.Nő/Úr! Mostanában furcsán érzem magam.Állandóan álmos vagyok, fáradt. A suliban amikor órán vagyok mindennap kabátban ülök, fázok...
Kontroll vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly májusban a májam jobb lebenyéből egy 5x4 cm-es FNH-t távolítottak el. Fél év után az UH nem mutatott elváltozást. A...