• Hónaljizzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Hónaljizzadási problémával küzdök már sok éve de az egyetemi stressz miatt ez jobban előtéreb került.Nem a legsúloysabb esetek közé tartozom de elég jelentős.Voltam már bőrgyógyásznál 3-4 éve akkor ő nekem nem tudott segíteni.Használtam homeopátiás krémet ami hazsnált de alumínium tartalma miatt nem vettem tovább igéynbe.Szeretném ,ha ajánla avamalilyen nagyon hatásos szert vagy módot ami segítene leküzdeni ezt a problémát.Szeretnék igénybe venni botox kezelést de erre egyelőre nincs keretem .Előre is köszönöm válaszát!Minden jót kívánok!

        Dr. Molnár Anna válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Fokozott izzadás esetén segíthet életmódbeli változtatás, egészséges étrend, rendszeres testmozgás. Bizonyára szükségtelen említenem, de ez esetben naponta kétszer, nem szintetikus összetevőket tartalmazó fürdőszerekkel történő alapos tisztálkodás, pamut ruhák viselése javasolt. Patikában kapható solutio antisudorica nevű oldat többeknél bevált. Amennyiben az Ön mindennapjait nagy mértében korlátozza fokozott izzadása, javasolt háziorvos, bőrgyógyász szakorvos felkeresése az esetlegesen fennálló alapbetegség kiderítése céljából!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 28., 17:38; Megválaszolva: 2011. március 05., 20:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: