Hormonbetegség?

Kedves doktor úr/nő. Elég furcsa tüneteim vannak.Állandóan fáradt vagyok, hányingerem van, szédülök, a menstruációm nagyon gyenge lett, fel van dagadva a jobb bokám, rosszak lettek a fogaim, hasra-derékra híztam, rengeteget fáj a fejem, állandóan farkaséhes vagyok, és óránként megyek pisilni, tönkrement a memóriám, zsíros az arcbőröm.Pajzsmiriggyel kivizsgáltak, minden rendben.Nőgyógyász negatív. A teljes labor negatív, de azt szeretném tudni, lehet-e mégis valamilyen cukorbetegség a háttérben? A rossz fogak és állandó éhségérzet miatt gondolok erre. Most gyomortükrözésre akar küldeni a körzetim... Válaszukat előre is nagyon szépen köszönöm! Nikoletta

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza belgyógyászat témában

Tisztel Kérdező!

Tünetei eléggé szerteágazóak.

A teljes laborvizsgálat negatív eredménye a cukorbetegséget kizárja. A fogainak romlása összefügghet fokozott gyomorsav képződéssel és reflux betegséggel. Ilyenkor a nyelőcső-gyomor átmenetnél levő záródás nem teljes, a sav feljön a nyelőcsőbe, akár a szájba is, mely a fogromlást okozhatja.Ennek kivizsgálása gyomortükrözéssel történik. A fokozott savképződés éhségérzetet okoz, ez vezethet túlzott mennyiségű táplálkozáshoz és elhízáshoz.

Egyoldali bokaduzzanat oka mindig helyi, visszeresség, korábbi sérülés, törés, bokaficam okozhatja. A fejfásása okát, a memóriazavart érdemes tovább vizsgálni.

Kérdés: 2011. február 24., 08:12; Megválaszolva: 2011. február 28., 12:57
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás