• Jobb oldali fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves webdoktor! már mindenféle orvosnál voltam a problémámmal, és senki nem tudott érdemlegesen segíteni. Az egész úgy kezdődött, hogy a jobb bordaívem alatt a hasam elkezdett egyik napról a másikra fájni. nem élesen, csak ilyen furcsa érzés, a jobb lábszáram pedig zsibbadni. Ez már vagy két éve volt. Azóta ezt szinte folyamatosan érzem, illetve egyre feljebb csúszott a zsibbadás aztán fájdalom a lábamon, most például már a combtövemnél és a térdemnél is fáj, illetve a hátam, főleg abban a sávban, ahol a hasam is. Tudom, hogy ott a máj meg az epe van, voltam is többször belgyógyásznál; ultrahang, vérvétel stb. azt mondták komolyabb baj nincs. Most viszont már az egész jobb oldalam fáj; a lában, a hasam a bordaív alatt, a hátam, a jobb karom (pl. nem bírja a karizom erősítést nagyon) azt figyeltem meg, hogy a hasamon ahol fáj, ha benyomom a lágy résznél, ilyen kattogó érzést érzek belül ...Ideggyógyásznál, reumatológusnál is voltam, ct-re is küldtek az elvileg negatív, fájdalom ambulancián is voltam, ott kaptam pár szurit a hátamba, akkor kicsit jobb lett egy ideig, aztán azt mondták inkább az életmódomon próbáljak meg változtatni; kevesebb stressz, járjak úszni stb.. De elég fiatal vagyok, sportolok (tánc, aerobic), odafigyelek a táplálkozásra elég rég óta, és egyszerűen nem értem mi lehet a baj, de már nagyon zavar ez e helyzet. Ötletem sincs, hogy hova mehetnék még, bár egyik orvos sem vizsgált ki szerintem alaposan...

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Szerintem a jobb testfélre kiterjedő diffúz fájdalom hátterében elsősorban ideggyógyászati okot kell keresni. Nem tudom, hogy esetleg valamilyen laboreltérlése volt-e, illetve készült-e koponya MR vizsgálat. Véleményem szerint keressen fel ismételten egy ideggyógyászati rendelést!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 22., 13:14; Megválaszolva: 2011. február 27., 16:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés