Egészségkárosodás

Barátnőm édesanyjat stroke-magasvérnyomás és sziv és érrendszeri betegségek, reumás betegségek, szivelégtelenség miatt két éve rokkantositották, ezévben kell visszamennie. Kéremszépen irja meg mire számithat. /pszichét betegsége szorongás és személyiségzavar,) dolgozni nem tud azóta örülünk, ha magát ellátja a beszédzavar javult, a mostani állapotára neurologus azt irta az alkalmazott th mellett állapota kielégitő. nagyon fél mindentől és mindenkitől magábazárkózott lett. szeretném ha őszintén megirná véleményét, mi lesz vele ha munkára irják ki? nem tud dolgozni és nem is vennék fel, hiszen folyamatos pszic-i és felsorolt ellenőrzések alatt áll.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza stroke témában

Tisztelt Kérdező!

Az egészségkárosodás mértékeét egy bizottság állapítja meg, ennek alapja a gondozást és rendszeres ellenőrzést végző szakrovosok véleménye, valamint a bizottság által végzett vizsgálat. Így erről az összetett folyamatról a szakorvosi leletek teljes körű ismerete nélkül nem lehet nyiltkozni. Ez egy többlépcsős dolog, így fellebezési lehetőség is lesz.

Kérdés: 2011. február 22., 10:02; Megválaszolva: 2011. február 24., 09:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium