• Válasz a kérdésre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Vérvétellel kezdtünk, pajzsmirigyre gyanakodva, ami negatív lett. Aztán Ideggyógyászaton kétszer, szemmozgások szabadok, kettős képet főként közelről jelez. Belső egyenes szemizom gyengeségét jelzi. Ezentúl Hess-függöny vizsgálat következett. V:1.0 6dptr, 1.0 6dptr. Ezután koponya MR, negatív. Gyerekkorban fellépő hypertóniávat diagnosztizáltak de mivel fiatal voltam nem tettek semmit csak EKG vizsgálaton vettem részt és haza engedtek mondván túl fiatal vagyok az gyógyszerekre sajnos még mindig szenvedek vele még úgy látszik mindig túl fiatal lehetek, bár már nem állandó a tünet. Remélem tudtam valamit segíeni előre is köszönöm! Üdv!

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező4 kérem, az előzményeket is küldje el, rendszerünk anonim.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 20., 17:43; Megválaszolva: 2011. február 21., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés