• Fokozott hát izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! 3-4 éve kezdett el a hátam nagyon izzadni,főként nyáron tapasztalom ezt a problémát,amit előtte ilyen mértékben sosem vettem észre.Hűvösebb időben is előfordul de akkor, inkább enyhe stressz hatására.Nincs sem pajzsmirigy problémám és nem vagyok túlsúlyos sem,mondhatni nagyon vékony vagyok(42 kg).Nem tapasztalok ilyen erős izzadást sem a hónom alján,sem a talpamon. Érdeklődnék,hogy mit gondol mi okozhatja?Már nagyon frusztrál,főleg nyáron amikor nem bírok egy világosabb pólót felvenni,mert nagyon látszik. Olvastam egy botox kezelésről is, ami megszünteti az izzadást.Hatással lehet a hát izzadásra is? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:R.

        Dr. Boros Miklós válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező! Ez alkati dolog. A botox a testen mindenhol hat. Keressen fel kozmetológiai szakrendelést a probléma orvoslása miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 16., 17:20; Megválaszolva: 2011. február 20., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés