Műtét utáni teendő.

Kedves doktor nő! a mostani kérdésemmel már fordultam egyszer önhöz, és akkor azt a választ kaptam hogy a patologiai leletemnek hiányzik a másik oldala, ezért megkerestem az orvosomat aki közölte hogy csak ez az egy oldal van.Kérem önt hogy tájékoztasson a betegségemről és hogy mjen lett ön szerint a szövettanom eredménye, szükséges-e ön szerint valamilyen utó kezelés, vagy gyogyszer szedése. Ahhoz hogy választ tudjon adni nekem leírom még azokat a leírásokat amiket az előző levelemben nem írtam le. Mikroszkopos leírás: A metszeteken ductectasia követhető végig sűrű, hypocellularis, acellularis eosinophil váladékkal kitöltött ductusok látszanak, atypia nincs.Diagnózis: DUCTECTASIA DCIS-RE negativ lelet.Kérem önt hogy a leírtakból legyenszíves tájékoztatni hogy milyen lett a szövettanom eredménye.És a másik kérdéésem ha egy nőt HPV virus miatt megműtenek akkor annak utána mért kell nőgyogyászhoz menni-e kontrolra, hisz nálam ilyen műtét is volt ahol eltávolitották a méhemet és petefészkeimet.Várom mielőbbi megnyugtató válaszat. Amit előre is köszönök. Köszönettel: Fábián Gyuláné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza szövettan témában

Tisztelt Kérdező!

A szövettani lelet megnyugtató, semmilyen jel nincs a rosszindulatúságra. További teendő nincs. A korábbi műtéti terület ellenőrzése miatt kell nőgyógyászatra menni. Ritkán, de ezzel is lehet gond.

Kérdés: 2011. február 16., 11:23; Megválaszolva: 2011. február 20., 21:37
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?