Mellkasi nyomás

Tisztelt Doktor Nő! Három nappal ezelőtt fejfájás kezdett gyötörni, majd olyan érzésem volt, minha betegnek, megfázottnak érezném magam. Este egy forró gyóygszeres itallal próbáltam kezelni magam. Az érzés el is múlt. Mésnap reggelre viszont a mellkasom közepén nyomó-szúró érzést éreztem. A reggeli közben a falatojat nehezen tudtam lenyelni, majd rögtön hányingert éreztem. Így indulva otthonról az érzés kb. egy óra alatt teljesen eltünt. Ma reggelre viszont ismét ugyanarra a mellkasi fájdalomra keltem. Mindkét karomban egyhe zsibbadást éreztem, mintha mindkét felkarom közepénél el lennének picit szorítva az ereim. A reggelinél már az első falat után hányingert éreztem. Az egész szintén kb 1 óráig tartott, után megszünt a fájdalom és az étvégyam is visszatért. A vérnyomásom rögtön megmértem, teljesen normális volt. Tudna valami javasolni, milyen vizsgálatok lehetnek szükségesek az esetemben?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellkasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

A szervi eltérést kizárja, hogy napközben nem érezte a nyelési panaszt és a mellkasi nyomó érzést. Én első lépésben egy stresszkezelési technika elsajátítását, alkohol- és dohányzási tilalmat javasolnék. Kerülje a szénsavas italokat és alkalmazzon probiotikus kúrát. A kivizsgálás ezek sikertelensége esetén indokolt.

Kérdés: 2011. február 15., 12:55; Megválaszolva: 2011. február 20., 21:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?