Vérlelet

összefüggésbe lehet-e az, hogy a perifériás vérből az összes T sejt arány 15%, enyhén emelkedett a lymphoid sejtek aránya 23 %. a GPT 59.3 és az MCH 26.4 1977-ben sárgasággal járó akut hasnyálmirigy-gyulladásom volt /epekövel amit akkor meg is mütöttek/ azóta is ha zsirosat eszek rögtön 5-6 dn neo-pampurt veszek be.

Dr. Boros Miklós válasza epekő témában

Tisztelt Kérdező!

A fenti leboreltérések nem utalnak betegségre. Az epekímélő étrend javasolt, hiszen a gyulladás nyomot hagyott a hasnyálmirigy működésén. Kerülni kell a zsíros-fűszeres ételek és az alkohol fogyasztását.

Kérdés: 2011. február 13., 23:11; Megválaszolva: 2011. február 21., 18:23
Kérdések és válaszok: Egyéb
Epekő érdemes kivenni?
Üdvözlöm! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy 2,5 centis epekövem, különösebb bajt nem okoz, tehát görcsöt még nem okozott, de azért...
Epekő okozhat-e elzáródást?
Tisztelt Doktor Úr! UH vizsgálat során derült ki, hogy az epehólyag nyaki részénél egy 9 mm-es kövem van. Más kóros eltérés nem volt...
Epekő: kell műteni vagy nem?
Tisztelt Doktornő. Édesanyám nevében írom most levelem, mert hezitálunk a műtéttel kapcsolatban. Édesanyámnak van 3db kb: 1cm nagyságú epeköve...
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)