Labor eredmény, állítólag jó...

Üdvözlöm! Az elmúlt néhány hónapban egyre fáradékonyabb vagyok, nem tudok fogyni, akárhogy is próbálkozom. Sokszor megszédülök (állítólag a változókor a hibás) Elmentem az orvoshoz. Egy kedves doktornő volt a helyettesorvos. Ő azt mondta szerinte depresszió. Elküldött a laborba is. (azzal riogattak a kollégák, akiknek volt pajzsmirigy problémájuk, hogy nincs kizárva, hogy az a baj) Most azt mondta az asszisztensünk, hogy minden a legnagyobb rendben, minden eredmény jó. Akkor miért vannak a csillagok, és miért nem vagyok jól? A *-os eredmények: Vvt süllyedési sebesség 34 Klorid 110 HDL-Koleszterin direkt: 1.41 Anti-streptolizin O titer: 257 Vörösvértest: 4 Baktérium: 1170 GFRNH eGFR: >60 >90 VULN % nem lizált vörösvs.% 48 VULNR Nem lizált vörösvs. abs. szám 9 VULCO Vezetőképesség 24mS/cm Amennyiben kell még valami szívesen megírom. Mivel már voltam daganatos beteg, nem vagyok túl nyugodt, és az sem vígasztal, hogy állítólag a pajzsmirigy is produkálhat ilyen eredményt. Az asszisztens szerint nincs semmi baj, de szeretném ha válaszolnának. Nagyon köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza laborlelet témában

Kedves Kérdező!

Az eredmények közül egy sem pajzsmirigyhormon eredmény, így azt nem tudom, rendben van-e.

Vvt süllyedési sebesség 34, magasabb, ez utalhat lezajlott gyulladásra.

Klorid 110, ez folyadékforgalommal összefügghet, de nem szignifikánsabb magasabb

HDL-Koleszterin direkt: 1.41, ez jó, ha magasabb, mert védő koleszterin

Anti-streptolizin O titer: 257, a mandulákban megbújó baktérium ellenes antitest, ez gócot jelent a mandulákban, de nem jelent okot a fáradéknyságra.

Vörösvértest: 4 ez a vvt szám, ami nőkben normális lehet.

A többi értéket nem tudom értékelni, mert azt gondolom, vizelettel függ össze, de ezt nem írta le.

Baktérium: 1170

GFRNH eGFR: >60 >90

VULN % nem lizált vörösvs.% 48

VULNR Nem lizált vörösvs. abs. szám 9

VULCO Vezetőképesség 24mS/cm

Összességében azt gondolom, hogy a tünetekre a választ máshol kellene keresnie, jó lenne, ha a kezelőorvosával beszélne, hiszen ő tudja, milyen vizsgálatok kért és miért.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2011. február 07., 21:01; Megválaszolva: 2011. február 08., 19:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom