Vérsüllyedés

szemműtétre készülök, sajnos a vérvétel mai eredményében a We 36 mm/h. Elképzelhető, hogy emiatt elmarad a műtét?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza gyulladás témában

Kedves Kérdező!

Önmagában ez egy lelet. Értékelése attól függ, hogy milyenek az egyéb leletek, illetve a klinkai kép. A magasabb süllyedés utalhat gyulladásra, vizsgálatok szükségesek, ezek fényében lehet nyilatkozni arról, hogy a műtét elvégezhető-e most.

Kérdés: 2011. február 04., 14:23; Megválaszolva: 2011. február 06., 13:01
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés