• Szervi károsodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 31 éves férfi vagyok. Rendszeresen járok kondizni immár 15 éve. Tizenéves és lázadó, önfejű koromban beszedtem 800 szem danabolt, majd 400 szem stanozololt, persze több részletben, és most nagyon aggódom, hogy esetleg okozott valami károsodást a szervezetemben. Az lenne a kérdésem, hogy kijöhetnek-e a későbbiekben (a fogyasztástól számított 14 év után) mellékhatások, vagy azóta már regenerálódott a szervezetem. Mostanság voltam nagylaboron, és az értékeim határértékeken belüliek voltak. Továbbá azt kérdezném, hogy van-e félnivalóm a jövőt illetően, mert szeretnék hamarosan családot alapítani, és nem szeretném, ha esetleg a születendő gyermekünknek lenne valamilyen rendellenessége, amely a gyógyszerek szedésére vezethető vissza. Válaszát köszönöm. Sándor

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szteroid témában

        Kedves Sándor! Nem zárható ki károsodás, elképzelhető, hogy folgyorsultabb csontritkulás alakult ki, illetve egyéb károsodás is lehet. Javasolnék csontsűrűség-vizsgálatot, és spermakép elkészítését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 02., 12:54; Megválaszolva: 2011. február 05., 17:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés