Szívdobogás

Üdvözlöm! 2 napja voltam a háziorvosomnál, mert nem érzem jól magam.Ő adott beutalót vérvételre, de oda időpont kell, és csak jövő héten tudok menni, de nagyon aggaszt az állapotom...a panaszaim a következők:szédülés, fáradság, száraz bőr, hízás, erős szívdobogás.És ez az ami a legjobban aggaszt...2 napja szinte óránként, de van hogy egy óra alatt többször is hirtelen nagyobbat dobban a szívem, de csak egy dobbanás ilyen és utána normálisan dobog tovább.Van hogy nyugalmi állapotban is.Ez mitől lehet? (nem szúr, nem fáj a szívem) Aggódnom kell nagyon? Az orvos kardiológiára nem adott beutalót, vérnyomásom megmérte rendben volt...mozgásszegény életmódot élek, lehet ettől is? (otthon vagyok gyesen) Köszönöm válaszát, segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fáradtság témában

Kedves Kérdező!

Az extra szívütések oka lehet a stressz, nagyobb étkezés, dohányzás, alkoholfogyasztás, stb.ezért ezeket kerülje. Szedjen magnéziumot. A hízást, száraz bőrt, fáradságot akár pajzsmirigy alulműködés is okozhatja, ezt is ellenőriztesse!

Kérdés: 2011. február 02., 07:32; Megválaszolva: 2011. február 04., 14:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg