Leszázalékolás

Tisztelt Doktornő! Én legutóbbi EEG vizsgálaton mikor voltam a vizsgálatot végző főorvos asszony megkérdezte tőlem hogy nem vagyok leszázalékolva!? Én elismerem, hogy hülyén néztem rá, de megfordult bennem egyből a kérdés hogy tényleg ilyen problémával is lehet, ilyen fiatalon?! Ugyhogy mindenkit vissza akarnak küldeni dolgozni! Jah és most még vállalkozó vagyok az tudom, de ha későbbiekben alkalmazásba kerülnék nem származna e belőle hátrányom! És ebben kérném ki a véleményét Őnnek, hogy érdemes lenne e megprobálnom?! Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Csuth Ágnes válasza rokkant témában

Kedves Kérdező!

Nem derült ki, hogy pontosan milyen betegsége van, milyen stádiumban, súlyosságban. Amennyiben munkáját el tudja látni, egyáltalán nem indokolt munkaképesség-csökkenés irányába megindítani az eljárást.

Kérdés: 2011. január 31., 10:43; Megválaszolva: 2011. február 01., 11:24
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg