• Tömegnövelő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Az érdekelne hogy az alábbi tömegnövelőnek lehet e bármiféle hormonális zavart okozó hatása. Mert az összetevők között feltüntetik, hogy megváltoztathatja a felszívódást, és ezáltal a gyógyszerkezelésre hatással lehet. Én semmiféle gyógyszert nem szedek, fél éve fejeztem be a roaccutant. mikor azt szedtem, akkor mellé még ittam ugyanilyen márkájú sima fehérjét, és persze edzettem is(súlyzós), és ezalatt az idő alatt az egyik mellbimbóm megduzzadt. nem lehet tudni hogy ezt a hatást a fehérjepor váltotta e ki. a röntgenorvos azt mondta, hogy még az ilyen porokba is tehetnek hormonokra hatással levő dolgokat. ezzel szemben minden testépítő az ellenkezőjét állítja: "ez csak koncentrált étel". ez azóta már lelohadt, de érdekelne hogy van e esélye hogy ettől újra előjön. mert ha igen akkor nem kezdem el enni. Most fejeztem be a szedését egy másik márkájú, de ugyanilyen típusú(tömegnövelő) pornak, és attól semmi bajom nem lett. Íme a por: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6100 (összetevők az alján) A választ előre is köszönöm: K. MIhály

        Dr. Boros Miklós válasza a testépítés témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján hormont nem tartalmaz. Tudni kell, hogy az étrendkiegészítőket engedélyezésük során nem vizsgáláják be, összetételüket hatóság csak szúrópróbaszerűen ellenőrzi. Kizárólag saját felelősségre alkalmazhatja. Mivel korábban már volt emlőállománnyal kapcsolatos panasz én nem javaslom alkalmazását.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 30., 00:12; Megválaszolva: 2011. január 31., 22:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés