• Vérkép elemzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Nő vagyDr Úr. Leirom a vérkép eredményem kérem válaszoljanak,hogy milyen betegségre utalhat az eredményem. MCV(Vimentin) 81.4U/ml DS-DNA 5.0 U/ml SS-DNA 5.7 U/ml ANA13 neg SS-A 0.4 U/ml SSB-5.3 U/ml U1-RNP 2.3 U/ml Parathormon 29,0pg/mL TSH 1,318 IU/ml T3 szabad frakció 3,51 pmol/L T4 szabad frakció 13,00 pmol/L Ezt az eredményt kaptam . Szeretném ha elemeznékhogy mire utalhat ez az eredmény. Majd megyek az orvosom hoz vissza csak sajnos egy hónap múlva van az időpontom. De addig is szeretném tudni az eredményeim mit mutatnak. Reomatológus kérte ezt a vérkép vizsgálatott. Előre is köszönöm tájokoztatásukat. Tisztelettel: Buzás Péterné

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt kÉrdező! Önmagában soha nem szabad csak a laboreredményeket elemezni, mindig fopntos tudni a mellette jelentkező klinikai tüneteket is. Ezekben az eredményekben egyébként nem láttam kórosat!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 28., 15:30; Megválaszolva: 2011. január 31., 19:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés