Gyengeség, szédülés, fejfájás, látászavar?

Üdvözlöm! Mária vagyok a kérdésem az lenne mi okozza, hogy honapok ota vissza térö fájdalmaim vannak néhány nap eltéréssel, a rosszulléteim megvisel nem tudok fent lenni ha le pihenek a felkelés még rosszabb van mikor hányinger szapora szivverés érzésem is van. szemüveget használok multifukcionális (kettö az egyben) . A vérnyomásom ingadozo szokott lenni, de a házi orvosom azt mondja nekem ez igy jo, amikor megyek hozzá egyik alkalommal mér (125/85/100) máskor (139/75/95) most mi a jo? én is mérem itthon de nekem is mindig más, sokszor kapaszkodva járkálok a lakásban annyira rosszul vagyok. Már nem merek menni az orvosomhoz mert azt hiszi szimulálok. Peddig a rosszulléteim valoságos. bárcsak kölcsön tudnám adni néhény órára neki, hogy érezze hogy érzem madam! Köszönöm a válaszát. 2011-01-26 13: 08: 43

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rosszullét témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt vérnyomások nem indokolják a rosszullétet. Első lépésként legyen egy szemészeti ellenőrzés. Mérje minden nap vérnyomását és jegyezze fel. Amennyiben a vérnyomás mindig rendben van és a szemész sem talál eltérést és a jelenlegi szemüveg megfelelő legyen egy neurológiai szakvizsgálat. Kezdje el a kivizsgálást. A szédülés és rosszullét körülményeit mindig írja fel.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 27., 14:22; Megválaszolva: 2011. január 31., 10:55
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés