• Gyengeség szédülés fejfájás látás zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Mária vagyok a kérdésem az lenne mi okozza,hogy honapok ota vissza térö fájdalmaim vannak néhány nap eltéréssel,a rosszulléteim megvisel nem tudok fent lenni ha le pihenek a felkelés még rosszabb van mikor hányinger szapora szivverés érzésem is van . szemüveget használok multifukcionális ( kettö az egyben).A vérnyomásom ingadozo szokott lenni ,de a házi orvosom azt mondja nekem ez igy jo, amikor megyek hozzá egyik alkalommal mér ( 125/85/100) máskor (139/75/95) most mi a jo? én is mérem itthon de nekem is mindig más, sokszor kapaszkodva járkálok a lakásban annyira rosszul vagyok.Már nem merek menni az orvosomhoz mert azt hiszi szimulálok. Peddig a rosszulléteim valoságos. bárcsak kölcsön tudnám adni néhény órára neki ,hogy érezze hogy érzem madam! Köszönöm a válaszát . 2011-01-26 13:08:43

        Dr. Boros Miklós válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt vérnyomások nem indokolják a rosszullétet. Első lépésként legyen egy szemészeti ellenőrzés. Mérje minden nap vérnyomását és jegyezze fel. Amennyiben a vérnyomás mindig rendben van és a szemész sem talál eltérést és a jelenlegi szemüveg megfelelő legyen egy neurológiai szakvizsgálat. Kezdje el a kivizsgálást. A szédülés és rosszullét körülményeit mindig írja fel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 27., 14:22; Megválaszolva: 2011. január 31., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés