Zavarodottság

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Vasárnap elkezdett fájni a torkom, úgy éreztem, hogy beteg leszek. Lefekvés előtt bevettem egy Coldrex tablettát és egy Mebucaint. Aznap éjszaka rémálmaim voltak, nagyon rosszul aludtam, hányingerem is volt, de nem emlékszek, hogy hánytam-e, vagy csak álmodtam. Hétfőn egész nap feküdtem, aludtam, pihentem, nem jól éreztem magam, hőemelkedésem, emlékezetkiesésem is volt (többször telefonáltam, de csak részletekre emlékszek a beszélgetésekből) . Hétfő este megint bevettem Coldrex-et, Mebucaint, aztán kedden már lázam nem volt, se hőemelkedés. Azonban tegnap is és ma is zavarodottnak éreztem/érzem magam. Rosszul, és alig alszok napok óta. Eddig ilyesféle problémám soha nem volt. A kérdésem az lenne, hogy ez a zavarodottságérzés, illetve emlékezetkiesés lehet valamilyen betegség tünete? Magas láz, esetleg gyógyszer/gyógyhatású készítmény mellékhatása? (Coldrex tablettát szedtem, max. napi kettőt ; Mebucaint, napi 2-3 db-ot)

Dr. Boros Miklós válasza megfázás témában

Tisztelt Kérdező!

Ez nem mellékhatás lesz. Vírus fertőzése zajlott. Amenniyben a pihenés nem oldja meg a problémát komolyan felmerül a stressz szerepe. Igyon elég folyadékot. Alkohol- és dohányzási tilalom.

Kérdés: 2011. január 26., 14:35; Megválaszolva: 2011. január 28., 18:24
Kérdések és válaszok: Egyéb
Megfázás utáni köhögés kezelése
Tisztelt Webbeteg! A magam részéről nem vagyok orvos, és távol álljon tőlem, hogy túl okosnak akarjak lenni, de elkapott egy felsőlégúti...
Masnaposság utáni betegség
Tisztelt Címzett! Két, nem túl szép alkoholfogyasztás utáni napon is lebetegedtem- lázzal, fej-, fül- és torokfájással. A kérdésem az, hogy...
Cukor és megfázás
Tisztelt Weborvos! Jelenleg meg vagyok fázva, és több ismerősöm óva int attól, hogy megfázva édeset egyek. Szerintem ez butaság. Ma voltam a...
Ortopédiai probléma vagy...
Égési sérülés utáni duzzanat...