Vérkép

Tisztelt Doktornő/ Úr! Lehet banális a kérdésem, de szeretném tudni kell-e orvoshoz fordulnom, ha a vérképemnél az alábbiakban van eltérés. (magánúton csináltattam vérvételt, így orvos nem látta) trigliceid 2, 1, összkoleszterin 6, 3, GPT 37, Neutrofil81, 4 ezeknél magasabb MCV Limfocita 14 itt alacsonyabb az érték. Vagy ez belefér az "átlagba"? Köszönettel: B. Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza laboreredmény témában

Kedves Judit!

A magasabb vérzsírszintek miatt diétázni lenne szükséges.Néhány hónap szigorú zsír- és szénhidrátszegény diéta után legyen kontroll. A vérképben lévő neu-ly. eltérés bizonyára enyhe vagy lezajlott bakteriális fertőzés jele, de ezt pontosan a referenciatartományok és a klinikai kép ismeretében lehetne megítélni.

Kérdés: 2011. január 25., 07:44; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés