Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy novemberben volt egy rosszullétem, amikor is nem kaptam levegőt, mellé nyaki fájdalomérzet társult, csak a bal oldalon. Elküldtek vérvételre, ahol megállapították, hogy a TSH-m kicsit magasabb a kelleténél/5, 7/. Az ultrahang vizsgálat viszont a nyaki területen mindent rendben talál. Az háziorvos azt mondta ha nincs göb nem kell semmit tenni, csak ellenőriztetni kell fél évente. Viszont én azóta is érzem a fájdalmat a nyakamban, sokan azt mondják hogy csak bebeszélem magamnak, pedig tüneteim is vannak: fejfájás, hajhullás, reggeli szemhéj ödéma, bőr szárazság és a túlzott alvásigény. Maga szerint miért fájhat még mindig a nyakam, ha nincs pajzsmirigy megnagyobbodás és kell e ezzel a pajzsmirigyértékkel foglalkozni? Köszönöm a válaszát előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza pajzsmirigy témában

Tisztelt Kérdező!

Önt endokrinológián kell kezelni. A pajzsmirigyhormon pótlás indokolt. Keresse fel az illetékes szakrendelést. A tünetek oka lehet a pajzsmirigy alulműködés, de nyaki fájdalmat nem okoz.

Kérdés: 2011. január 19., 07:48; Megválaszolva: 2011. január 21., 09:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés