Bőrrepedések

Tisztelt doktor No/Ur! 164 cm es 52 kg vagyok. Az a panaszom, hogy tele vagyok borrepedesekel. Es naprol napra tobb van. Tobbnyire a bal derekamon es a fenekemen is van nehany. A jobb oldalon csak 2-3 repedes van meg. Es felek hogy terjed a labomra is. Mi a teendo? Kentem magam kremekkel de hiaba. Egy idoben nagyon megakartam hizni, csak gyors kajakat ettem, pizzat, meg ilyesmi. Lehet attol van? De mostanaba nem nagyon eszem gyors kajakat, gyumolcsoket eszem inkabb. Mindig feszes borom volt, de most valahogy nyulekony lett...vagy nem is tudom....Sportoljak tobbet? vagy mit kene tennem hogy ne repedezzen tobbet mert csunya es szegyellek majd furdoruhat felvenni.Vagy lezerrel el lehet tuntetni? Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza stria témában

Kedves Kérdező!

Nem derül ki, hogy csak meg akart hízni, vagy hízott is, mert a hirtelen testsúlyváltozás okozhat striákat. Egyébként oka hormonális probléma is lehet, javasolt elmenni először egy rutin vizsgálatra a háziorvoshoz, ha a klinikai kép alapján indokoltnak tartja, ad az endokrinológiára beutalót.

Kérdés: 2011. január 18., 23:05; Megválaszolva: 2011. január 19., 12:04
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés