• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelettem! volna egy kerdesem en mar 5 -eve magasvernyomasos vagyok es 2 eve panik betegsegel kezelnek az utobibol nem jotem meg hejre de jol alok mar. kb 5 eve nem iszok semijen alkoholt azelot megitam par sort de nemvolt mindennapi azsem mar 5 eve semi alkoholt nem iszok,de a multkor ram jot hogy igyak meg egy sort es megsem itam egy poharal joforman es elkeztem melegedni tole es szedulni, mikozben regen semmi bajom nemvolt soha a sortol most miert melegedek el es szedulok?????? egyebkent ugyvetem eszre hogy amiben alkohol van mindentol ez a reakcio ra!! mi valtozhatott meg mi lehet a baj??? valaszat koszonom!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alkohol témában

        Tisztelt Kérdező! Az alkohol értágító hatása ismert. Az ennyire heves reakció ritka. Kezelni nem kell és nem is lehet. Amíg ilyen hatással van Önre az alkohol, ne fogyassza.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 18., 20:15; Megválaszolva: 2011. január 21., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés