• Nyilalló fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Lenne egy kérdésem Önhöz. Még kiskoromban sokat ugráltam le magas helyekről (1-2 méter), egyszer viszont éreztem hogy a heréim és a végbélnyílás közötti rész elkezd nyilallni leérkezés után (nyilallás/szúró fájdalom). A fájdalom van, hogy 1 mp alatt elmúlik de tartott már 5-10 másodpercig is. Azóta is előjön néha (jelenleg 22 éves vagyok); az esetek 90%-ában a magasból való leérkezés után, de előfordult már egyszerű séta közben is. Lassan 14 éve kézilabdázok, a pályán nem fordult elő még szerencsére ilyen. Volt régebben aranyerem, amiből kigyógyultam (talán lehet köze hozzá). Orvoshoz idáig azért nem fordultam vele, mert egyrészt nem találtam olyan nagy problémának, másrészt nem akartam az esetleges hétről hétre történő kivizsgálásokkal túl sok időt edzés nélkül eltölteni. A segítséget ill. tanácsot előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Előző kérdését szakértőnk már megváélaszolta: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/elsosegely/78356


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 16., 00:48; Megválaszolva: 2011. január 17., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés