• Piercing

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Nekem valószínűleg "idegentest reakció"-m van, nem lehet keresni valami olyan anyagot, vagy bármit, hogy a nyelvembe lehessen piercing? (Én bármit meg tennék érte.)

        Dr. Gál Mónika válasza a idegen test témában

        Kedves Kérdező! A piercingekkel kapcsolatban nem szoktuk az idegentest- reakció kifejezést használni. Ha fényekkel szemben túlérzékenysége van vagy kóros hegképződési hajlama, akkor valóban nincsen mód testékszerek viselésére. A fémallergia viszont kivizsgálható, beutalóval allergológiai szakrendelések végzik.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. január 15., 19:17; Megválaszolva: 2011. január 18., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: