Piercing

Nekem valószínűleg "idegentest reakció"-m van, nem lehet keresni valami olyan anyagot, vagy bármit, hogy a nyelvembe lehessen piercing? (Én bármit meg tennék érte.)

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Gál Mónika válasza idegen test témában

Kedves Kérdező!

A piercingekkel kapcsolatban nem szoktuk az idegentest- reakció kifejezést használni. Ha fényekkel szemben túlérzékenysége van vagy kóros hegképződési hajlama, akkor valóban nincsen mód testékszerek viselésére. A fémallergia viszont kivizsgálható, beutalóval allergológiai szakrendelések végzik.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. január 15., 19:17; Megválaszolva: 2011. január 18., 10:33
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina